`Suphi ATLIHAN` Biyografi ...!

`Suphi ATLIHAN` Biyografi ...!

`Suphi ATLIHAN` Biyografi.

01.01.1948 yılında Urfa`da doğdu. Evli ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezunu bir kızı ve Koç Üniversitesi Kimya ve Biyoloji Mühendisliği mezunu bir oğlu var.

Urfa Lisesini bitirdikten sonra İstanbul`da eğitimine devam etti ve Kimya Mühendisi olarak mezun oldu.

Halen yönetim kurulu başkanlığını yürütmekte olduğu Telas Lastik A.Ş`nin kurucusu olarak iş hayatını sürdürmekte. Spor, Müzik ve Sinemayı seviyor. Heybeliada Lions Kulubü ve FB Veteran Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği`nin kurucu üyesi.

Veteran olarak, Masa Tenisinde hem ferdi hem de Kuruluşlar Arası alanda çeşitli Türkiye Şampiyonlukları bulunmakta. İlk profesyonel Masa Tenisi hayatına İstanbul İ.E.T.T de başladı. Daha sonra İtfaiye, Yeşilyurt, Haydarpaşa Spor Kulüplerinde Masa Tenisi oynadı.

Kuruluşlar Arası liglerinde, Sheraton, Tatko ve Mercedes Benz Türk takımlarında yer almış olup; son olarak da kendi şirketi olan Telas Lastik A.Ş Spor Kulübünü kurdu. Halen faal sporcu olarak kendi kuruluşunun takımında oynamakta.

Sayın Suphi ATLIHAN,

Masa Tenisi sporu ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği ne yapmış olduğunuz değerli katkılarınızdan dolayı Teşekkür ederiz. Size Sağlık, Mutluluk ve Masa Tenisi Dolu Uzun Ömürler Dileriz.

İKMTSD Yönetim Kurulu