`Savaş PRAVUŞTALI` Biyografi...!

`Savaş PRAVUŞTALI` Biyografi...!

`Savaş PRAVUŞTALI` Biyografi...!

1941 yılında İstanbul’da doğdu. Sinem adında bir kızı, Başar adında damadı, Umut ve Mert adında iki torunu olan Sn. Savaş PRAVUŞTALI Saint Josep mezunu olup 1966 yılında kurulan Türkiye Masa Tenisi Federasyonunun hemen ardından 1967 yılında kurulan Fenerbahçe Spor Kulübü Masa Tenisi şubesinin ilk lisanslı sporcularından olup kulüp adına çeşitli turnuvalara katıldı.

Fenerbahçe Spor Kulübünün 49 yıldır divan kurulu üyesi olup 1994 yılında kapanmakta olan Fenerbahçe Spor Kulübü Masa Tenisi şubesinin başına geçerek 11 yıl şube kaptanlığı yaptı. Daha sonra 4 yıl Türkiye Masa Tenisi Federasyonunda Teknik As Başkanlık yaptı. 1999 yılında Fenerbahçe Spor Kulübünden izin alarak Fenerbahçe Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneğini kurdu.

2005 yılına kadar faaliyetlerine Fenerbahçe Spor Kulübünde devam eden dernek o tarihten itibaren Sn. Savaş PRAVUŞTALI’nın bireysel gayretleri ile şu anda bulunduğu yerde faaliyetlerine devam etmekte.

Sn. Savaş PRAVUŞTALI geçirdiği rahatsızlık sonucu hastanede yatmakta iken 29 Şubat 2016 tarihinde vefat etmiştir.

Sayın Savaş PRAVUŞTALI,

Masa Tenisi Sporu ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneğine yapmış olduğunuz değerli katkılarınızdan dolayı Teşekkür ederiz.

Sizi Saygı ve Rahmetle Anıyoruz. Mekanınız Cennet Olsun.

İKMTSKD Yönetim Kurulu