İsviçre` den Gelen İsviçre Bankası Çalışanları, İKMTSD Sporcuları İle Birlikte Masa Tenisi Oynayıp İstanbul` u Tanıma Fırsatı Buldu...

İsviçre` den Gelen İsviçre Bankası Çalışanları, İKMTSD Sporcuları İle Birlikte Masa Tenisi Oynayıp İstanbul` u Tanıma Fırsatı Buldu...

İsviçre`den gelen İsviçre Bankası çalışanları, İKMTSD Kuruluşlarının çalışanları ile Masa Tenisi oynamak için İstanbul`da bir araya geldi.

Derneğimizin girişimleri ve Fenerbahçe Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneğinin desteği ile önemli bir dostluk organizasyonu gerçekleştirildi.

Avrupa Kuruluşlar arası Masa Tenisi müsabakalarının organizasyonuna hazırlık olması ve Kuruluşlar arası Masa Tenisi müsabakalarının tanıtımı için önem teşkil eden Ülkeler arası özel müsabakaların ilkinde İSVİÇRE BANKASI çalışanları ile Derneğimizin üye kuruluşlarının çalışanları bir araya geldi.

İKMTSD nin misafiri olarak İstanbul a gelen İŞVİÇRE BANKASI çalışanlarından oluşan Masa Tenisi takımı ile yapılan dostluk müsabakaları 28 Eylül 2013 Cumartesi günü saat 10.00 da Fenerbahçe Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği spor salonunda yapıldı.

Gün boyu süren müsabakalarda Yönetim Kurulu üyelerinden Başkan Uğur BEŞOK, Ali Hamdi UZAL, Korkut USTA ve Tugay BEŞOK ile birlikte kuruluşlarımızın sporcularının yanında Fenerbahçe Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneğinin oyuncuları da oyun seviyelerine göre misafir sporcular ile oynama imkanı buldu.

Derneğimizin Avrupa`da tanıtımı açısından önem teşkil eden müsabakaların sonunda, gelen misafir sporculara Türk konukseverliğinin göstergesi olarak Dernek Başkanı Uğur BEŞOK ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından ikili kahve fincan takımı hediye edilip ayrıca takım sorumlusu Maurice İSLER`e plaket verildi.

Fenerbahçe Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği Başkanı Savaş PRAVUŞTALI gelen konuk sporcular ile yakından ilgilenip kendilerine derneklerinin tişortlarından hediye etti.

Tüm konuk ve sporculara öğlen yiyecek ve içecek ikram edildi.

Günün sonunda Büyükada By Şükrü Restaurant`ta yenilen akşam yemeği ile birlikte konuklar gönüllerince eğlendi.

Masa Tenisi sayesinde kurulan bu dostluk ilişkilerinin uzun yıllar devam etmesi temennisinde bulunularak Avrupanın çeşitli ülkelerinde benzer organizasyonlarda bir arada olmak için söz verilerek vedalaşıldı.

İKMTSD
Yönetim Kurulu