`İsmail BURGUCUOĞLU` Biyografi...!

`İsmail BURGUCUOĞLU` Biyografi...!

`İsmail BURGUCUOĞLU` Biyografi.

17 Şubat 1946 da Bartın’da doğdu. İstanbul Çapa İlkokulunda ve Şehremini Ortaokulunda okudu. Lise eğitimini Kabataş Erkek Lisesinde aldı. 1967 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesi öğrencisi oldu.

İş yaşamına 1972 yılında VİNYLEX A.Ş. de bilgi işlem programcısı olarak başladı. SİLKAR Holding ve AUER İmalat A.Ş. de Bilgi İşlem Müdürlüğü, Çamlıca Alkolsüz İçkiler San. A.Ş. de Genel Müdür Yardımcılığı, MADEŞ Ofis Mobilyaları Fabrikasının İstanbul Bölge Müdürlüğü’nü yaptı. 1999 yılında emekli oldu. Çeşitli şirketlerde danışman olarak görev yaptı.

Masa Tenisi Sporuna 1968 yılında İTÜ Spor Kulübünde başladı. İTÜ Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği ve Masa Tenisi Şube Yöneticiliği yaptı. Daha sonra Kocaeli DMO Spor Kulübü ve VİNYLEX Spor Kulübünde Masa Tenisi sporuna devam etti. AUER İmalat A.Ş. Masa Tenisi takımını kurarak yıllarca İKMTB Kuruluşlararası liglerinde oynadı. Bu zaman zarfında birkaç dönem İKMTB yönetim kurulu üyeliği ve başkanlığı yaptı.

İstanbul Veteran Masa Tenisi Derneği’ne katıldı. Bu derneğin bir dönem başkanlığını yaptı. Masa Tenisinde, üniversiteler arasında ve Masa Tenisi Federasyonunun düzenlemiş olduğu Turnuvalarda takım ve ferdi olarak çeşitli dereceler aldı. İKMTB ligleri ve turnuvalarında da birçok kez çeşitli dereceler elde etti.

Sayın, İsmail BURGUCUOĞLU,

Masa Tenisi Sporu ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği’ne uzun yıllar yapmış olduğunuz değerli katkılarınızdan dolayı Teşekkür ederiz. Size Sağlık, Mutluluk ve Masa Tenisi Dolu Uzun Ömürler Dileriz.

İKMTSD Yönetim Kurulu.