İKMSK 2018-2019 Sezonu Liglerine Katılım İçin Kayıtlar Alınmaya Başlandı. Maçlar Kasım Ayında Başlayacak...!
20.09.2018
HABERLER
İKMSK 2018-2019 Sezonu Derneğe Üye Kayıt Şartları...!İKMTSKD Banka Hesap Numarası...!İKMSK 2018-2019 Sezonu Müsabakalarına Katılım Hakkında. Duyuru...!İKMSK, Takım Sorumlularının Maç Esnasında ve Sonrasında Yapması Gereken Önemli Görevler...!İKMSK 2018-2019 Sezonunda Maçlarda Arkasında Kuruluş ve Sporcu İsmi Yazılı Formalar Kullanılacaktır...!Değerli Büyüklerimiz Adına Yapılan Turnuvalarımız 2017-2018 Sezonunda da Devam Edecek ...!TMTF Kuruluşlararası Türkiye Şampiyonası Sona Erdi...!Kuruluşlararası Masa Tenisi İstanbul İl Birinciliği 30 Haziran 2018 Cumartesi Tozkoparan Spor Salonunda Yapıldı. ALSİM ALARKO Şampiyon Oldu..!İKMSK 2017-2018 Sezonu Sona Erdi. Derece Yapan Takımlar ile Centilmen Takım ve Sporcuların Kupa, Madalya ve Plaketleri Verildi...!İKMTSKD 2017- 2018 Sezonu 1. Lig Avrupa` da YAKAR TEKSTİL Şampiyon Oldu.İKMTSKD 2017- 2018 Sezonu 1. Lig Anadolu`da İGDAŞ-B Şampiyon Oldu.İKMTSKD 2017- 2018 Sezonu Kadınlar Ligi Şampiyonu Sayı Averajı ile THY Oldu...!İKMSK 2017-2018 Sezonu `Ersen KINAYYİĞİT` Ferdi Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi. Tek Erkeklerde Uğur BEŞOK, Tek Kadınlarda Nesrin AKSOY Şampiyon Oldu...! ‘Ersen KINAYYİĞİT’ Biyografi...!1. Edirne `Bahaddin ERİŞ` Kuruluşlararası Açık İkili Takım Masa Tenisi Dostluk Turnuvası Yapıldı...!İKMSK 2017-2018 Sezonu Yaş Grupları Masa Tenisi Turnuvası Değerli Büyüğümüz Sn. Alper KAPTANOĞLU Adına Yapıldı.!‘Alper KAPTANOĞLU’ Biyografi…!İKMSK 2017- 2018 Sezonu Güncel Duyurular...!Engelliler Yararına Yapılan Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi. Erkeklerde Onat Otomotiv, Kadınlarda Telas Lastik Şampiyon Oldu...!Milli Sporcularımız U21 Avrupa Şampiyonası´nda Çift Erkeklerde Avrupa Şampiyonu Oldu...!İKMSK 2017-2018 Sezonu Ligleri Belirlendi. Maç Fikstürleri Yayınlandı...!Bartın / Amasra 7. Kuruluşlararası Masa Tenisi Dostluk Turnuvası Yapıldı. İKMTSKD Yönetim Kurulu 2017-2018 Sezonu İle İlgili İlk Toplantısını Yaptı...! İKMTSKD 2017-2018 Sezonu Kayıtları 20 Kasım 2017 Tarihine Uzatıldı. Ligler 28 Kasım Tarihinde Başlayacak...!Sonsuz Teşekkürler...!İKMTSKD 2015-2017 Dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı...!İKMTSKD 2016-2017 Sezonu Sona Erdi...!İKMTSKD 2016- 2017 Sezonu Kadınlar Ligi Şampiyonu THY Oldu...!İKMTSKD 2016- 2017 Sezonu 1. Lig Avrupa A Grubunda TELAS LASTİK Averajla Şampiyon Oldu.İKMTSKD 2016- 2017 Sezonu 1. Lig Avrupa B Grubunda İGDAŞ Şampiyon Oldu.İKMTSKD 2016- 2017 Sezonu 1. Lig Anadolu`da İGDAŞ-B Şampiyon Oldu.İKMTSKD 2016-2017 Sezonu `Oktay ARAS` Ferdi Turnuvası Sona Erdi. Tek Erkeklerde Ahmet SÖZMEN, Tek Kadınlarda Serpil PINAR Şampiyon Oldu...! `Oktay ARAS` BiyografiKuruluşlararası Masa Tenisi İstanbul İl Birinciliği Yapıldı. Erkek Takımlarda ALSİM ALARKO, Bayan Takımlarda TURKCELL Şampiyon Oldu. İKMTSKD 2016-2017 Sezonu Yaş Grupları Turnuvası 25 Şubat Cumartesi Günü Değerli Büyüğümüz Yalçın BAYAR Adına Yapıldı..!` Yalçın BAYAR ` Biyografi...!Engelliler (ZİÇEV) Yararına Yapılan Turnuva Sona Erdi. Erkeklerde TELAS LASTİK (İST.), Kadınlarda VMTD (İST.) Şampiyon Oldu...!Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı. Kerim KOÇ Federasyon Başkanı Seçildi..!İKMTSKD Yönetim Kurulu, 2016-2017 Sezon Açılışında Takım Sorumluları İle Birlikte Kahvaltıda Bir Araya Geldi...!İKMTSD 2016- 2017 Sezonu Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı. Ligler Belli Oldu. Alınan Kararlar Kuruluşlarımıza Duyurulur...Masada Birlik Zamanı Temsilcileri Derneğimizi Ziyaret Etti...!14. Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi. 14. Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Turnuvası`nda Türkiye Şampiyonları Belli Oldu...!İKMTSKD 2015-2016 Sezon Sonu Ödül Gecesi Yapıldı. Kupalar Sahibini Buldu...!İKMTSKD 2015-2016 Sezonu Centilmen Takım ve Oyuncuları Belli Oldu...!`Salih ÖZÇAKIR` Biyografi...!İKMTSKD 2015-2016 Sezonu `Salih ÖZÇAKIR` Ferdi Turnuvası Sona Erdi. Tek Erkeklerde Ozan KAYIHAN, Tek Bayanlarda İrem KÖM Şampiyon Oldu...! İKMTSKD 2015-2016 Sezonu Yaş Grupları Turnuvası 05 Mart Cumartesi Günü Merhum `Savaş PRAVUŞTALI` Adına Yapıldı...!`Savaş PRAVUŞTALI` Biyografi...!İKMTSKD Yönetim Kurulu, Takım Sorumluları İle Birlikte Kahvaltıda Bir Araya Geldi...!Engelliler Yararına Yapılan Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi...!6. Amasra Açık Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi...!İKMTSD 2013-2015 Dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı...!İKMTSD Yönetim Kurulu 2015- 2016 Sezonu Hazırlıkları İçin Toplandı...!İKMTSD 2014-2015 Sezon Sonu Ödül Gecesi Yapıldı. Derece Yapan Takımlar ve Centilmen Takım ile Oyuncular Kupalarını Aldılar ...!İKMTSD 13. Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Turnuvasında THY, ALSİM ALARKO, İGDAŞ-A Türkiye Şampiyonu Oldu...!İKMTSD 2014-2015 Sezonu Sona Erdi. Derece Yapan Takımlar ile Centilmen Takım ve Oyuncular Belli Oldu. Değerli Büyüğümüz `M. Suavi GÜRAY` Tarafından Gönderilen Teşekkür Yazısı...! İKMTSD 2014-2015 Sezonu Yaş Gurupları Turnuvası 21 Mart Cumartesi Günü `Can BİNGÖL` Adına Yapıldı..İKMTSD`nin Kuruluşunun 10. (41.) Yılının Kutlandığı 2013-2014 Sezon Sonu Ödül Gecesi 14 Haziran Cumartesi Günü Boğazda Teknede Yapıldı... Veteran Masa Tenisçilerden Masa Tenisi Sporunun Tanıtımına Büyük Katkı. Tudo Bom - Tudo Bem ...!TMTF 3. Masa Tenisi Çalıştayı Sona Erdi. Derneğimiz, Engelliler Yararına Yapılan Organizasyonu Nedeniyle Ödüllendirildi..! Türkiye İşitme ve Konuşma Rehabilitasyon Vakfı`na Derneğimiz Tarafından Masa Tenisi Masası Hibe Edildi...4. Kurum ve Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Takım Turnuvası Türkiye İşitme ve Konuşma Rehabilitasyon Vakfı Yararına Yapıldı...Akülü Tekerlekli Sandalyelerin Teslim Töreni Yapıldı...!İsviçre` den Gelen İsviçre Bankası Çalışanları, İKMTSD Sporcuları İle Birlikte Masa Tenisi Oynayıp İstanbul` u Tanıma Fırsatı Buldu...BEMTED Yararına Yapılan 3. Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Takım Turnuvası Sonuçlandı....!
font büyüklüğüA / A
Katılım Belgeleri
Tüm Belgeler için
tıklayın.
İletişim Menüsü
İletişim Açılış Sayfası Yap Facebook

5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.