İKMTSD 2011-2012 Sezonu Yaş Grupları Masa Tenisi Turnuvası Değerli Büyüğümüz Sn. Suphi ATLIHAN Adına Yapıldı...!

İKMTSD 2011-2012 Sezonu Yaş Grupları Masa Tenisi Turnuvası Değerli Büyüğümüz Sn. Suphi ATLIHAN Adına Yapıldı...!

İKMTSD 2011-2012 Sezonu ` Suphi ATLIHAN` Yaş Gurupları Masa Tenisi Turnuvası Yapıldı.

İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneğinin 2011-2012 sezonunda liglerde yer alan sporcularının yer aldığı Geleneksel Yaş Grupları Masa Tenisi Turnuvası Değerli Büyüğümüz Sn. Suphi ATLIHAN adına yapıldı. Turnuva üst düzey oyuncularında katılımı ile çok çekişmeli ve zevkli maçlara sahne oldu.

Fenerbahçe Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği spor salonunda yapılan müsabakalar öncesinde Dernek Başkanı Sn. Uğur BEŞOK tarafından açılış konuşması yapılarak, Yönetim Kurulu üyesi Sn. Tugay BEŞOK tarafından Sayın Suphi ATLIHAN`ın Biyografisi okunarak tüm katılımcılara bilgi verildi.

Turnuvanın organizasyonuna katkıda bulunan Sn. Şener FİLİZ ve İlknur FİLİZ e, Turnuvaya katılan tüm sporculara anı olarak çeşitli hediyeler veren TELAS LASTİK şirketine, Sn. Suphi ATLIHAN a, Salonun hazırlanmasında emeği geçen Sn. Savaş PRAVUŞTALI ile salon çalışanlarına teşekkür edildi.

Turnuva başlamadan önce, önceki yıl vefat eden Değerli Büyüklerimiz Sn. Saadettin ERTÜRK ve Sn. Erden GÜNAY için saygı duruşunda bulunuldu.

Sn. Suphi ATLIHAN`a plaket verilerek Masa Tenisi sporu ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği ne yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür edildi.

Derece yapan sporcuların ödülleri ; Değerli Büyüklerimiz Sn. Suphi ATLIHAN, Sn. Osman KARAGÜLLELER, Sn. Cüneyt HASKAN, Sn. Yalçın BAYAR, İKMTSD Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Uğur BEŞOK ile Yönetim Kurulu üyeleri Sn. Zafer CENGİZ, Sn. Korkut USTA, Sn.Tugay BEŞOK, Sn. Feyzullah TUNCER, Sn. Ahmet SÖZMEN tarafından verildi.

Turnuva esnasında Tüm sporcu ve konuklara İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği tarafından, yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.Turnuvaya, 23-32, 33-42, 43-52, 53-59 ve 60 Üzeri, yaş guruplarında toplam 60 sporcu katıldı.


TURNUVA SONUÇLARI:

23-32 YAŞ GURUBU;
1-Ömer KOCA (TURKCELL-B)
2-Deniz HÜR (ASF OTOMOTİV)
3-Hakan PEHLİVAN (ARÇELİK)
4-Serkan DEBRAN (TURKCELL-A-)

33-42 YAŞ GURUBU;
1-Saim POLATKAN (SİSTEM REKLAMCILIK)
2-Ertan HÜNER (THY TEKNİK-B-)
3-Korkut USTA (İGDAŞ-B-)
4-Ahmet SÖZMEN (TURKCELL-A-)

43-52 YAŞ GURUBU;
1-Nusret IŞIK (TCDD)
2-Kenan YENİLEYEN (İGDAŞ-A-)
3-Atilla GÜLBAĞ (GARANTİ KOZA)
4-Zafer CENGİZ (THY TEKNİK-B-)

53-59 YAŞ GURUBU;
1-Cevat GÜRSEL (TELAS LASTİK)
2-Murat GÜNAY (TELAS LASTİK)
3-Sadi ULUÇAY (BEŞOK TEMİZLİK)
4-Uğur BEŞOK (BEŞOK TEMİZLİK)

60-ÜZERİ YAŞ GURUBU;
1-Suphi ATLIHAN (TELAS LASTİK)
2-Osman KARAGÜLLELER (TELAS LASTİK)
3-Taner BEŞOK (BEŞOK TEMİZLİK)

İKMTSD
Yönetim Kurulu