İKMTSD 2010-2011 Sezonu ` Türkay PEKER ` Ferdi Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi . Tek Erkeklerde Ömer KOCA, Tek Kadınlarda Yasemin KURT Şampiyon Oldu...!

İKMTSD 2010-2011 Sezonu ` Türkay PEKER ` Ferdi Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi . Tek Erkeklerde Ömer KOCA, Tek Kadınlarda Yasemin KURT Şampiyon Oldu...!

İKMTSD ` Türkay PEKER ` Ferdi Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi .

Anlamlı ve güzel bir organizasyon daha geride kaldı. İKMTSD " Türkay PEKER " Ferdi Masa Tenisi Turnuvası 26 Mart 2011 Cumartesi günü Tozkoparan spor salonunda yapıldı.

Dernek Başkanı Sn. Uğur BEŞOK tarafından yapılan açılış konuşması sonrasında Sn.Türkay PEKER`in Biyografisi okunarak salonda bulunan sporcu ve konuklara bilgi verildi.

Mazereti nedeni ile turnuvanın açılışında bulunamayan Sn. Türkay PEKER` e Masa Tenisi Sporu ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği` ne yapmış olduğu katkılardan dolayı Teşekkür edilerek, PFIZER takım sorumlusu Sn. Coşkun KILINÇ vasıtasıyla plaket verildi.

Tek Erkek, Tek Kadın, Çift Erkek, Çift Kadın müsabakaları şeklinde yapılması kararlaştırılan turnuvada kadın katılımcı sayısının az olması nedeniyle Çift Kadınlar müsabakası yapılamadı.

Tek Erkekler` de, gruplarda elenen sporcuların fazla maç yapmasını sağlamak amacıyla Consolation müsabakaları yapılarak birinci olan sporcuya ödül verildi.

Çift Erkekler` de, önce grup maçları yapıldı ve daha sonra eleme maçlarına geçildi. Çift Erkekler final grubu maçları çok çekişmeli ve zevkli geçti. Yarı final ve final maçlarının hepsi 3-2 sonuçlandı.

Turnuvanın en dikkat çekici yanlarından biride verilen ödüllerdi. Özellikle Tek Erkek, Tek Kadın müsabakalarında derece yapan sporculara verilen cam kristal` den yapılmış raket ve top maketi büyük ilgi gördü.

Turnuva sonunda derece yapan sporcuların ödülleri ; Sn. Yalçın BAYAR, Sn. Suphi ATLIHAN, Sn. Sadi ULUÇAY, Sn. Ahmet KILIÇ ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından verildi.


TURNUVA SONUÇLARI

TEK ERKEKLER;
1-Ömer KOCA (TURKCELL)
2-Nusret IŞIK (TCDD)
3-Uğur BEŞOK (BEŞOK)
4-Dursun KARABEYAZ (GARANTİ KOZA)
CONSOLATİON 1. Korkut BAYTAZ (THY)

ÇİFT ERKEKLER.
1-Onur GERMEYANOĞLU- Ertan HÜNER (THY)
2-Uğur BEŞOK- Ömer KOCA (BEŞOK-TURKCELL)
3-Murat GÜNAY-Suphi ATLIHAN (TELAS LASTİK)
4-Mehmet YILIK- Nusret IŞIK (KAVAK İPLİK-TCDD)

TEK KADINLAR;
1-Yasemin KURT (ONTEX)
2-Mehtap KÖM (İKİZLER AJANS)
3-Ayten TOPRAK (ONTEX)