İKMSK 2018-2019 Sezonu Yaş Grupları Masa Tenisi Turnuvası Değerli Büyüğümüz Sn. Tarık ÖZKAN Adına Yapıldı.!

İKMSK 2018-2019 Sezonu Yaş Grupları Masa Tenisi Turnuvası Değerli Büyüğümüz Sn. Tarık ÖZKAN Adına Yapıldı.!

İKMSK 2018-2019 Sezonu Yaş Grupları turnuvası, Değerli Büyüğümüz Sayın, Tarık ÖZKAN adına Fenerbahçe Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği Spor Salonunda 13 Nisan 2019 Cumartesi günü yapıldı

18-39, 40-49, 50-59, 60-64, 65+ Yaş Grupları şeklinde yapılan turnuvaya İKMTSKD 2018-2019 sezonunda yer alan erkek ve kadın sporcular ile birlikte Sn. Tarık ÖZKAN ın Ailesi, Arkadaşları ve Değerli Büyüklerimiz katıldı.





Açılışta, İKMTSKD Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Uğur BEŞOK konuşma yaparak, Sn Tarık ÖZKAN ın Masa Tenisi sporuna ve özellikle İKMTSKD ile VMTD ne vermiş olduğu değerli katkılarından söz ederek turnuvaya katılan sporculara başarılar diledi.

CONTİNENTAL sporcusu ve İKMTSKD Yönetim Kurulu üyesi Sn. Erdoğan KULDAN tarafından Sn. Tarık ÖZKAN`ın Biyografisi okunarak katılımcılara bilgi verildi. İKMTSKD Başkanı Sn. Uğur BEŞOK ve Yönetim Kurulu üyeleri ile turnuvaya katılan sporcular tarafından hep birlikte Sn. Tarık ÖZKAN`a plaket verilerek Masa Tenisi sporu ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneğine yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür edildi.

Sn.Tarık ÖZKAN`a Değerli Büyüklerimiz Sn.Salih ÖZÇAKIR tarafından seyahat çantası, Sn.Can BİNGÖL tarafından resim çerçevesi ve Fenerbahçe Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği Başkanı Sn. Özcan KÖM tarafından forma hediye edildi. Turnuva esnasında tüm sporcu ve konuklara İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği tarafından yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu. Turnuvanın Baş Hakemliği Yönetim Kurulu üyemiz Sn.Şener FİLİZ tarafından yapıldı.

Derece yapan sporcuların plaketleri; Değerli Büyüğümüz Sn. Tarık ÖZKAN, İKMSK Başkanı Sn. Uğur BEŞOK ve Yönetim Kurulu üyeleri Sn. Şener FİLİZ, Sn. Erdoğan KULDAN, Sn. Ahmet SÖZMEN ve Sn. Korkut USTA tarafından verildi.

TURNUVA SONUÇLARI:

18-39 YAŞ GRUBU,
1-Hakan PEHLİVAN (İ.Ü CERRAHPAŞA)
2-Ümit ÖZTÜRK (HALK BANKASI- İSTANBUL)
3-Abdülkadir TAŞCI (İSTANBUL İTFAİYE)
4-Çağlar KALAYCIOĞLU (İZOCAM)
Teselli (Consolation) Birincisi Adem YAZICI (İSTANBUL İTFAİYE)

40-49 YAŞ GRUBU,
1-Ertan HÜNER (İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ)
3-Korkut USTA (İGDAŞ-B)
2-Ahmet SÖZMEN (TURKCELL)
4-Ertan ÇOKAY (TURKCELL-B)
Teselli (Consolation) Birincisi Dündar DURSUN (İSMMMO)

50-59 YAŞ GRUBU,
1-Basri YILMAZ (TELAS LASTİK)
2-Korkut BAYTAZ (THY)
3-Yılmaz KAYMAKÇIOĞLU (İSMMMO)
4-Zihni TUNAY (MİSAFİR)
Teselli (Consolation) Birincisi Cengiz AĞLUÇ (MİSAFİR)

60-64 YAŞ GRUBU,
1-Uğur BEŞOK (CONTİNENTAL)
2-Servet BAYDAR (MİSAFİR)
3-Yahya YAKAR (YAKAR TEKSTİL)
4-Özcan KÖM (MİSAFİR)

65 ÜZERİ YAŞ GRUBU,
1-Seyhan CANDAN
2-Taner BEŞOK
3-Can BİNGÖL
4.Salih ÖZÇAKIR