İKMSK 2017-2018 Sezonu Yaş Grupları Masa Tenisi Turnuvası Değerli Büyüğümüz Sn. Alper KAPTANOĞLU Adına Yapıldı.!

İKMSK 2017-2018 Sezonu Yaş Grupları Masa Tenisi Turnuvası Değerli Büyüğümüz Sn. Alper KAPTANOĞLU Adına Yapıldı.!

İKMSK 2017-2018 Sezonu Yaş Grupları turnuvası, Değerli Büyüğümüz Sayın, Alper KAPTANOĞLU adına Fenerbahçe Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği Spor Salonunda 03 Mart 2018 Cumartesi günü yapıldı

18-39, 40-49, 50-59, 60+ Yaş Grupları şeklinde yapılan turnuvaya İKMTSKD 2018-2019 sezonunda yer alan erkek ve kadın sporcular ile Alper KAPTANOĞLU nun arkadaşları ve Değerli Büyüklerimiz katıldı.





Açılışta, İKMTSKD Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Uğur BEŞOK kısa bir konuşma yaparak, Sn Alper KAPTANOĞLU nun Masa Tenisi sporuna ve özellikle İKMTSKD ile KKMTSD ne vermiş olduğu büyük katkılardan söz ederek turnuvaya katılan sporculara başarılar diledi.

THY sporcusu ve İKMTSKD Yönetim Kurulu üyesi Ceydan TARAKCI tarafından Alper KAPTANOĞLU nun Biyografisi okunarak katılımcılara bilgiler verildi. İKMTSKD Başkanı Uğur BEŞOK ve Yönetim Kurulu üyeleri ile KKMTSD Başkanı Murat ERİŞ ve Kocaeli bölgesinden turnuvaya katılan sporcular tarafından hep birlikte Alper KAPTANOĞLU`na plaket verilerek Masa Tenisi sporu ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği ile Kocaeli Kuruluşları Masa Tenisi Spor Derneğine yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür edildi.

ÇUHADAROĞLU Kuruluşu tarafından katılımcılara promosyon malzemeler hediye edildi. Turnuva esnasında tüm sporcu ve konuklara İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği tarafından yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu. Turnuvanın Baş Hakemliği Sn. İlknur FİLİZ ve Yönetim Kurulu üyemiz Sn. Şener FİLİZ tarafından yapıldı.

Derece yapan sporcuların plaketleri; Değerli Büyüğümüz Sn. Alper KAPTANOĞLU, İKMSK Başkanı Uğur BEŞOK ve Yönetim Kurulu üyeleri Şener FİLİZ, Ceydan TARAKÇI, Erdoğan KULDAN, Ahmet SÖZMEN, Cengiz BİBER ve Korkut USTA tarafından verildi.

TURNUVA SONUÇLARI:

18-39 YAŞ GRUBU
1-Emre DENİZ (YAKAR TEKSTİL)
2-Ozan KAMIŞ (BP)
3-Korkut USTA (İGDAŞ-B)
4-Yunus ÖRNEK (TCDD)

40-49 YAŞ GRUBU
1-Mevlüt YAVUZ (İGDAŞ)
2-Ahmet SÖZMEN (TURKCELL)
3-Halit DÖNERAY (İGDAŞ)
4-İlknur ÖZÇELİK (İKİZLER AJANS)

50-59 YAŞ GRUBU
1-Uğur BEŞOK (CONTİNENTAL)
2-Evangelos KOZMİDİS (FBVMTD)
3-Korkut BAYTAZ (THY)
4-Servet BAYDAR (TCDD)

60 + YAŞ GRUBU
1-Tarık ÖZKAN (VMTD)
2-Cengiz BİBER (ÇUHADAROĞLU)
3-Taner BEŞOK (FBVMTD)
4.Salih ÖZÇAKIR (VMTD)

İKMSK
Yönetim Kurulu