Engelliler Yararına Yapılan (ZİÇEV) Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi. Erkeklerde TELAS LASTİK, Kadınlarda VMTD Takımları Şampiyon Oldu...!

Engelliler Yararına Yapılan (ZİÇEV) Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi. Erkeklerde TELAS LASTİK, Kadınlarda VMTD Takımları Şampiyon Oldu...!

Engelliler yararına yapılan geleneksel Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Turnuvasının 7. si bu yıl Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) yararına yapıldı.








17 Aralık 2016 Cumartesi günü MERCEDES BENZ TÜRK şirketinin Bahçeşehir Hoşdere`de bulunan fabrika tesislerinin kapalı spor salonunda yapılan turnuvaya 39 Erkek, 9 Bayan Toplam 48 takım 120 sporcu katıldı.

Süper lig oyuncuların oynayarak destek verdiği, Engellilerin de yer aldığı turnuvada çok zevkli ve kaliteli maçların yanında birlik ve dayanışmanın en güzel örneği sergilendi.

Erkeklerde TELAS LASTİK (İSTANBUL), Kadınlarda VMTD (İSTANBUL) Şampiyon oldu.

Toplu sonuçlar;

Erkekler,
1. TELAS LASTİK (İSTANBUL)
2. THY (İSTANBUL)
3. BEMTED (İSTANBUL)
4. SÜRÜM MARKET (İSTANBUL)

Kadınlar,
1. VMTD (İSTANBUL)
2. MERCEDES BENZ TÜRK (İSTANBUL)
3. ONAT OTOMOTİV (İSTANBUL)
4. TELAS LASTİK (İSTANBUL)

MERCEDES BENZ TÜRK şirketinin ana sponsorluğu ve İSTANBUL KURULUŞLARARASI MASA TENİSİ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ`nin organizatörlüğünde yapılan turnuvanın elde edilen tüm geliri Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) na bırakıldı.

Maçlar saat 08:30 da yapılan açılış kokteyli ile başladı. Açılışa Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim KOÇ katılarak Engelli bireylerin sorunlarını dinledi ve Masa Tenisi sporuna olan ilgilerini yakından takip etti.

Yapılan açılış ile Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm Şehitlerimiz anısına saygı duruşu yapılarak, İstiklal Marşımız okundu.

MERCEDES BENZ TÜRK şirketi adına Üretim Direktörü Ahmet BODUR açılış konuşması yaparak şirketinin spora vermiş olduğu önemi anlatıp yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Organizasyonu gerçekleştiren İSTANBUL KURULUŞLARARASI MASA TENİSİ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ Başkanı Uğur BEŞOK, Başkan Yardımcısı Şener FİLİZ, Mercedes Benz Türk şirketi organizasyon sorumluları Burak KÜÇÜKSU ve Safiye ÖNCEL`e teşekkür ederek katılımcılara başarılar diledi.

Uğur BEŞOK konuşmasında, turnuvanın anlam ve önemine vurgu yaparak katkı sağlayan tüm kuruluş ve sporcular ile birlikte özellikle turnuvanın ana sponsoru olan MERCEDES BENZ TÜRK şirketi ile, turnuvada 8 takımla yer alarak büyük destek veren EATON şirketi ve 4 takımla yer alan CONTİNENTAL şirketine teşekkür ederek sporculara başarılar diledi.

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Başkanı, Nilgün KAFKASLI ŞAHİN yaptığı konuşmasında derneklerinin tanıtımını yaparak faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi verdi. Organizasyonu yapan İSTANBUL KURULUŞLARARASI MASA TENİSİ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ adına Uğur BEŞOK, MERCEDES BENZ TÜRK şirketi adına Ahmet BODUR a teşekkür ederek, resim ve teşekkür belgesi taktim etti.

Konuşmaların sonunda ZİÇEV okulunda eğitim gören çocuklar hünerlerini sergileyerek müzik eşliğinde dans gösterisi sundular.

Turnuvaya katılanların gün boyunca yiyecek ve içecek ihtiyacı MERCEDES BENZ TÜRK şirketi tarafından karşılandı. Sporculara hediyeler verildi. Zihinsel Yetersiz Çocuklar Vakfı tarafından açılan stant`da öğrenci ve veliler tarafından yapılan el işi ürünler gelir amaçlı sergilenerek satışa sunuldu. PROFIR şirketi Zihni TUNAY tarafından hediye edilen diş macunu ve diş fırcaları sporculara dağıtıldı, DETA SPORT (STIGA) şirketi Şükrü DERELİ tarafından turnuvaya çeşitli katkılarda bulunuldu.

MERCEDES BENZ TÜRK şirketi tarafından hazırlanan katılım belgeleri ile, madalya ve plaketler derece yapan takım ve sporculara, MERCEDES BENZ TÜRK şirketi yetkilisi Safiye ÖNCEL, Burak KÜÇÜKSU, İSTANBUL KURULUŞLARARASI MASA TENİSİ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ Başkanı Uğur BEŞOK, Başkan Yardımcısı Şener FİLİZ ve Yönetim Kurulu üyesi Servet BAYDAR, Değerli Büyüğümüz Osman KARAGÜLLELER, Milli Oyuncumuz Gencay MENGE tarafından verildi.