Engelliler Yararına Yapılan (TİV) Kuruluşlar Arası Açık Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi. Erkeklerde ÇEMTAŞ, Kadınlarda VMTD Takımları Şampiyon Oldu...!

Engelliler Yararına Yapılan (TİV) Kuruluşlar Arası Açık Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi. Erkeklerde ÇEMTAŞ, Kadınlarda VMTD Takımları Şampiyon Oldu...!

4. Kurum ve Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Takım Turnuvası; Türkiye İşitme ve Konuşma Rehabilitasyon Vakfı Yararına Yapıldı...

Destek olmak amacı ile büyük mutluluk duyularak organize edilen ve geleneksel hale gelen, Kurum ve Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Takım Turnuvası’nın 4. sü bu yıl TİV – Türkiye İşitme ve Konuşma Rehabilitasyon Vakfı yararına yapıldı.

23- Kasım 2013 Cumartesi günü Mercedes Benz Türk şirketinin Bahçeşehir / Hoşdere fabrika tesisleri kapalı spor salonunda yapılan turnuvada İstanbul haricinde, Bursa 4, Ankara 1, Kırklareli 1 takım olmak üzere toplam 32 Erkek, 8 Bayan takım yer aldı.

Erkeklerde ÇEMTAŞ (BURSA), Kadınlarda VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ (İSTANBUL) Şampiyon oldu.

Toplu sonuçlar;

Erkekler,
1. ÇEMTAŞ (BURSA)
2. ONAT OTOMOTİV (İSTANBUL)
3. BAYKAL MAKİNE (BURSA)
4. AYŞEGÜL ACAR GOLD (İSTANBUL)

Bayanlar,
1. VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ (İSTANBUL)
2. ONAT OTOMOTİV (İSTANBUL)
3. FİNANSBANK (İSTANBUL)
4. İKİZLER AJANS (İSTANBUL)

Mercedes Benz Türk şirketinin ana sponsorluğu ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneğinin organizatörlüğünde yapılan turnuvanın tüm geliri Türkiye İşitme ve Konuşma Rehabilitasyon Vakfı’ na bırakıldı.

Maçlar saat 9.30 da yapılan açılış kokteyli ile birlikte başladı. İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği Başkanı Uğur BEŞOK tarafından yapılan açılış konuşmasından sonra saygı duruşu yapılarak, turnuvaya katılan Yeditepe Özel Eğitim Meslek Lisesi işitme engelli öğrencileri tarafından işaret dili ile İstiklal Marşı okundu.

İKMTSD Başkanı Uğur BEŞOK konuşmasında turnuvaya katılan tüm kuruluş ve sporcular ile birlikte özellikle Bursa, Kırklareli ve Ankara dan gelen kuruluşlara, turnuvaya katkı sağlayan Şener ve İlknur FİLİZ ile DETA SPORT/STIGA Şükrü DERELİ, THY Zafer CENGİZ, BEMTED Başkanı Engin AVCI, Veteran Masa Tenisçileri Derneği Başkanı Işık ERTUFAN, FROFIR şirketi Zihni TUNAY ve Turnuvanın ana sponsoru olup tüm giderlerini karşılayan MERCEDES BENZ TÜRK Şirketine, Otobüs Üretim Direktörü Dr. Martin WALZ, İnsan Kaynakları Bölüm Müdürü Salih ERTÖR, Burak KÜÇÜKSU ve Safiye ÖNCEL ile emeği geçen herkese teşekkür etti.

Daha sonra Mercedes Benz Türk Otobüs Üretim Direktörü Dr Martin WALZ Türkçe yaptığı konuşmasında şirketinin spora vermiş olduğu önemi anlattı. Tüm katılımcılara başarılar diledi.

Türkiye İşitme ve Konuşma Rehabilitasyon Vakfı Sekreteri Melike ŞEHİRLİ yaptığı konuşmada Vakfı tanıtarak Organizasyonu yapan İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği Başkanı Uğur BEŞOK ve Mercedes Benz Türk Otobüs Üretim Direktörü Dr. Martin WALZ a teşekkür plaketi verdi.

Konuşmaların bitiminde Türkiye İşitme ve Konuşma Rehabilitasyon Vakfı işitme engelli çocukları işaret dili ile şarkı söyledi.

Turnuvaya katılanların tüm gün boyunca yiyecek ve içecek ihtiyacı Mercedes Benz Türk şirketi tarafından karşılandı. Promosyon malzemeler dağıtıldı.

OFÇAY şirketi tarafından katılımcılara çay servisi yapıldı. PROFIR Şirketi tarafından diş fırçası hediye edildi.

Öğlen yemeğinde, Çağdaş Yaşam Derneği’ne ait kupa bardaklarda verilen çorba bardakları katılımcılara hediye edildi.

İşitme engelli çocuklar ebruli resim çalışmaları yaparak hünerlerini sergiledi.

Mercedes Benz Türk şirketi tarafından hazırlanan katılım belgeleri ile madalya ve plaketler derece yapan takım ve sporculara, Türkiye İşitme ve Konuşma Rehabilitasyon Vakfı Sekreteri Melike ŞEHİRLİ, Mercedes Benz Türk şirketi yetkilisi Safiye ÖNCEL, Bursa Veteran Masa Tenisçileri Derneği Başkanı Fehmi YAVUZER, İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği Başkanı Uğur BEŞOK ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından verildi.