Engelliler Yararına Yapılan (KELEBEK ÇOCUKLAR DERNEĞİ) Kuruluşlar Arası Açık Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi. Erkeklerde NOVARTİS, Kadınlarda BİLSON GÖRÜNTÜLEME Takımları Şampiyon Oldu...!

Engelliler Yararına Yapılan (KELEBEK ÇOCUKLAR DERNEĞİ) Kuruluşlar Arası Açık Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi. Erkeklerde NOVARTİS, Kadınlarda BİLSON GÖRÜNTÜLEME Takımları Şampiyon Oldu...!

Engelliler yararına yapılan geleneksel Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi takım turnuvasının 9. su bu yıl Kelebek Çocuklar Derneği yararına yapıldı.

* Turnuva ile ilgili Tüm Resimleri Facebook Sayfamızda görebilirsiniz.

01 Aralık 2018 Cumartesi günü Mercedes Benz Türk şirketinin Bahçeşehir Hoşdere`de bulunan fabrika tesislerinin kapalı spor salonunda yapılan turnuvaya 36 Erkek, 4 Kadın Toplam 40 takım 150 sporcu katıldı.


Erkeklerde Novartis (Kocaeli), Kadınlarda Bilson Görüntüleme (Bursa) Takımları Şampiyon oldu.

Toplu sonuçlar;

Erkekler,
1. Novartis (Kocaeli)
2. THY (İstanbul)
3. Yeşilhan Turizm (İstanbul)
4. Telas Lastik (İstanbul)

Kadınlar,
1. Bilson Görüntüleme (Bursa)
2. Onat Otomotiv (İstanbul)
3. İkizler Ajans (İstanbul)
4. Boğaziçi Üniversitesi (İstanbul)

Mercedes Benz Türk şirketinin ana sponsorluğu ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği`nin organizatörlüğünde yapılan turnuvanın elde edilen tüm geliri Kelebek Çocuklar Derneği`ne bırakıldı.

Maçlar saat 08:30 da yapılan kokteyl ile başladı. Açılış ile birlikte Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm Şehitlerimiz anısına saygı duruşu yapılarak, istiklal marşımız okundu.

İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği Başkanı Uğur BEŞOK konuşmasında, turnuvanın anlam ve önemine vurgu yaparak katkı sağlayan tüm kuruluş ve sporcular ile birlikte özellikle turnuvanın ana sponsoru olan Mercedes Benz Türk şirketine teşekkür ederek sporculara başarılar diledi.

Tüm katılımcılara Kelebek Çocuklar Derneğini ve hastalığı tanıtan kısa bir video film izletilerek farkındalık yaratıldı.

Mercedes Benz Türk şirketi adına konuşma yapan Üretim Direktörü Bülent ACİCBE, şirket olarak Türk sporuna ve Sosyal Sorumluluk projelerine vermiş oldukları önemi ve desteği anlatıp yapılan şirket faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Organizasyonu gerçekleştiren İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği Başkanı Uğur BEŞOK, Başkan Yardımcısı Şener FİLİZ ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek katılımcılara başarılar diledi.

Kelebek Çocuklar Derneği adına konuşma yapan Dernek Başkanı Sn.Fulden URAS, derneklerinin tanıtımını yaparak mücadele edilen hastalık ile ilgili çeşitli bilgiler verdi. İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği adına Uğur BEŞOK, Mercedes Benz Türk şirketi adına Bülent ACİCBE`ye Burak KÜÇÜKSU, Safiye ÖNCEL ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederek, plaket taktim etti.

Açılışa, Kelebek Çocuklarımızdan Dilan KİŞMİR, Rabia KARAKURT ve Melek GÜNDÜZ de katılarak hastalıkları ile ilgili birer kısa konuşma yaptılar.

Kelebek Çocuğumuz Rabia KARAKURT`un, yeteneğini ön plana çıkararak yaptığı ve tüm katılımcılar tarafından çok beğenilen yağlı boya resim Mercedes Benz Türk şirketi adına Üretim Direktörü Sn.Bülent ACİCBE`ye Teşekkür hediyesi olarak kendisi tarafından taktim edildi.

Turnuvaya katılanların gün boyunca yiyecek ve içecek ihtiyacı Mercedes Benz Türk şirketi tarafından karşılandı. Kelebek Çocuklar Derneği tarafından açılan stant`da çocukların hastalıkla mücadele esnasında ihtiyaç duydukları özel krem tanıtıldı.

Mercedes Benz Türk şirketi tarafından hazırlanan katılım belgeleri ile, madalya ve plaketler derece yapan takım ve sporcularına, şirket adına Safiye ÖNCEL, İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği Başkanı Uğur BEŞOK ve Başkan Yardımcısı Şener FİLİZ tarafından verildi.