Değerli Büyüğümüz `M. Suavi GÜRAY` Tarafından Gönderilen Teşekkür Yazısı...!

Değerli Büyüğümüz `M. Suavi GÜRAY` Tarafından Gönderilen Teşekkür Yazısı...!

ŞÜKRAN VE TEŞEKKÜR

11 Nisan 2015 günü yapılan İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneğimizin geleneksel Ferdi turnuvası adıma ithaf edilerek yapıldı. İnsanın hayatında unutamadığı sayılı günler vardır. 11 Nisan 2015 günü benim için o günlerden biri oldu.

Güzide bir toplum içinde, sıcak samimi bir ilgi, kusursuz ve en ince detaylarına kadar düşünülmüş bir organizasyon karşısında inanın çok duygulandım ve onore oldum.

1992 Yılında okul yıllarında da biraz oynamışlığın verdiği hevesle, ilkel ortamlarda ve şartlarda başlayan Masa Tenisi giderek bir sevdaya dönüştü. Daha iyi şartlar ve ortamlar derken bugünkü salonumuza kavuştuk ve TCDD takımı olarak birçok başarıya imza attık.

Başladığımız günden beri aralıksız bir arada olduğumuz ve birçok çalışan oyuncuyu aramıza alıp yetiştirmemiz konusunda Sn. Faruk KÖSEOĞLU ve Sn. Nazmi KIRTELER ‘in gayret ve çabalarından bahsetmeden geçemeyeceğim, huzurlarınızda kendilerine teşekkür ediyorum.

Adını bilmediğimiz, varlığından haberimizin olmadığı bu güzide topluluğa katılmamıza vesile olan, salonumuza birçok ünlü isimleri misafir ederek gelişmemizi sağlayan, misafir oyuncu olarak takımımızda uzun yıllar yer alan Sn. Sırrı AKSOY’ a teşekkür ediyorum.

Liglere katılımımızın gerçekleşmesi için bugüne kadar bize maddi ve manevi her konuda destek olan TCDD Demirspor kulübümüze’ de ayrıca teşekkür ediyorum.

11 Nisan 2015 Cumartesi günü birlikte olduğumuz tüm sporcu arkadaşlarıma, derneğimizin Başkanı Sn. Uğur BEŞOK ve değerli yönetim kurulu üyelerine ve emeği geçen tüm dernek mensuplarına şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Var olun sağ olun. Saygı ve Sevgilerimle

M. Suavi GÜRAY