‘Alper KAPTANOĞLU’ Biyografi…!

‘Alper KAPTANOĞLU’ Biyografi…!

1950 yılında doğdu. Evli ve 2 çocuk babasıdır. 1973 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, Makine Fakültesinden yüksek mühendis olarak mezun oldu. Aynı sene Almüt, Alarko Mümessillik ve Ticaret A.Ş. de satış ve işletme-bakım mühendisi olarak göreve başladı. 1978 yılında Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Tic. A.Ş. teklif departmanına geçti. 1980 senesinde teklif departmanı yöneticiliği ve daha sonra 1990 senesinde İş Geliştirme ve Teklif Grup Koordinatörlüğü görevine atandı. Bu göreve 1995 senesine kadar devam etti. 1995 senesinde Alsim İcra Komitesi Üyeliği ve Sözcülüğü görevine atanan Alper Kaptanoğlu 1998 senesinde taahhüt işlerinden sorumlu Genel Koordinatör Yardımcılığı görevine atanmış olup halen bu görevi yürütmekte.

Masa Tenisi sporuna okul yıllarında başladı. Bu sporu seven bir kişi ve yönetici olarak birçok oyuncunun işe alınmasına vesile oldu. Bu sporculara sağladığı olanaklar ile hem spor yapmalarını hem de aynı zamanda çalışmalarını destekledi. Halen görev yapmakta olduğu Alsim Alarko kuruluş takımı ile birçok defa Kocaeli ve Türkiye Şampiyonlukları yaşadı. Kocaeli ilinde kuruluşlar arası Masa Tenisinin oynanmasına ve yaygınlaştırılmasına öncülük etti. Kocaeli Kuruluşları Masa Tenisi Derneği’nin kurulmasına büyük emek vermiş olup halen fırsat buldukça kuruluşlar ve veteran turnuvalarına katılmaktadır.

Sayın Alper KAPTANOĞLU,

Masa Tenisi Sporu ve Kocaeli Kuruluşları Masa Tenisi Derneği ile İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneğine yapmış olduğunuz değerli katkılarınızdan dolayı Teşekkür ederiz. Size, Sağlık, Mutluluk ve Spor Dolu Uzun Ömürler Dileriz.

İKMTSKD Yönetim Kurulu