2. Edirne Kuruluşlararası Masa Tenisi Dostluk Turnuvası Sona Erdi. Kadınlarda ANATOLİAN BİLİŞİM, Erkeklerde KBS-A- Takımları Şampiyon Oldu...!

2. Edirne Kuruluşlararası Masa Tenisi Dostluk Turnuvası Sona Erdi. Kadınlarda ANATOLİAN BİLİŞİM, Erkeklerde KBS-A- Takımları Şampiyon Oldu...!

Geçen yıl, geçmişte Masa Tenisi sporuna çok önemli katkılarda bulunan ve aynı zamanda Edirneli olan Değerli Büyüğümüz merhum Sn. Bahaddin ERİŞ adına yapılarak başlatılan ve her yıl geleneksel olarak yapılması planlanan Kuruluşlararası Açık İkili Takım Masa Tenisi Dostluk Turnuvasının bu yıl 2.si 27-28 Nisan 2019 Tarihlerinde Edirne Mimar Sinan Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Turnuvaya, Bulgaristan dan gelen takım ile birlikte Edirne, İstanbul, Kocaeli, Eskişehir ve Tekirdağ illerinden gelen takımlar katıldı. Müsabakalarda 32 takım, 100 sporcu mücadele etti. Kadınlarda ANATOLİAN BİLİŞİM - İSTANBUL, Erkeklerde KBS-A- - KOCAELİ takımları şampiyon oldu.

Kuruluşlararası Açık İkili Takım Masa Tenisi Dostluk Turnuvası, Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından, İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği ile birlikte Edirne bölgesi civarında Masa Tenisi sporunu yaymak, tanıtmak, Kurum ve Kuruluşlar arasında sosyal dayanışma ve kaynaşmaya hizmet etmek, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu nun İki Milyon Kişiye Masa Tenisi Oynatıyoruz projesine katkıda bulunmak amacı ile düzenlendi.

Turnuva açılışı esnasında İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği Başkanı Uğur BEŞOK tarafından, Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Sporuna verdikleri destek ve katkılardan dolayı Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Selim AK ve Spor Şube Müdürü Sn. Zekeriya BAYRAK a teşekkür plaketi taktim edildi.

Turnuvanın ödülleri, Edirne Gençlik ve Spor Şube Müdürleri Sn. Nurgül KAHRAMAN ve Sn. Hasan KUL ile Masa Tenisi İl Temsilcisi Pakize UZ, İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği Başkanı Uğur BEŞOK ve Başkan Yardımcısı Şener FİLİZ tarafından verildi.

Fotoğraflara Facebook bölümünden ulaşabilirsiniz.

Turnuva sonucu,

Kadın Takımlar;
1- ANATOLİAN BİLİŞİM - İSTANBUL
2- 50.YIL TAHRAN ANADOLU LİSESİ - İSTANBUL
3- AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI - EDİRNE
4- MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ - EDİRNE

Erkek Takımlar:
1- KBS-A- - KOCAELİ
2- ÖZEL BİLGE HASTANESİ - İSTANBUL
3- KAVAK TEKSTİL - İSTANBUL
4- NOVARTİS-A- - KOCAELİ